PREGLED PROMETA | POMOĆ  

***Problema sa tonovima windowsa***

Teme vezane za IT, računare, hardware, software, programiranje, telefoniju, i slično...

Moderator/ica: Almedin

***Problema sa tonovima windowsa***

PostPostao/la Ajdin_nt dana 02 ožu 2010, 14:40

Eeee ovako ljudi imam problem sa tonovima windowsa ono paljenje,gasenje.....opcenito o windowsovim tonovima i nema tona avasta....a muzika odlicno radi i sve ostalo(igrice)????Ljudi pomozite ako znate nervira me kad nema tona!!!Unaprijed hvala?!?
Ajdin_nt

google adsense
Google

Re: ***Problema sa tonovima windowsa***

PostPostao/la sspidey dana 29 svi 2010, 17:48

moras da pazis koju vrstu windows sistema instaliras 32-bitni i 64-bitni.
Pojmovi 32-bitni i 64-bitni odnose se na način na koji procesor računala, koji se naziva i CPU, obrađuje podatke. 64-bitna verzija sustava Windows barata s velikom količinom memorije s izravnim pristupom (RAM) učinkovitije nego 32-bitni sustav

Da bi saznao ima li tvoje računalo instaliranu 32-bitnu ili 64-bitnu verziju sustava Windows, u sustavu Windows 7 ili Windows Vista učini sljedeće:

Odjeljak Sustav otvorite tako da nakon gumba Start klikni Upravljačka ploča, zatim Sustav i sigurnost, a potom Sustav.

U odjeljku Sustav možete vidjeti vrstu sustava.

Na računalu sa sustavom Windows XP učinite sljedeće:

Kliknite Start.

Desnom tipkom miša kliknite Moje računalo, a zatim Svojstva.

Ako na popisu ne vidite "x64 Edition", na vašem je računalu instalirana 32-bitna verzija sustava Windows XP.

Ako je u odjeljku Sustav navedeno "x64 Edition", na vašem je računalu instalirana 64-bitna verzija sustava Windows XP.

ovo moze biti jedan od razloga jer i sam ja sam imao slican problem sa windows 7 dok mi je 64-bitni sistem instaliran bio :lol:
http://drawmohammed.com/ - everytime we will fight against you Cyber-Warrior TIM
For ISLAM
sspidey

PostPostao/la Ajdin_nt dana 31 svi 2010, 14:30

...pise AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core processor 5000+ i nigdje vise???
koje je bolje x64 ilix32???
Ajdin_nt

PostPostao/la sspidey dana 31 svi 2010, 23:51

moja preporuka ti je 32-bitni sistem jer vecina programa, drivera itd su pravljena za 32-bitne sisteme iako postoje i za 64-bitne :) moja preporuka ti je da koristish 32-bitni sistem jer je jednostavnij i manje zauzima ram memorije
http://drawmohammed.com/ - everytime we will fight against you Cyber-Warrior TIM
For ISLAM
sspidey

PostPostao/la Ajdin_nt dana 16 lip 2010, 01:04

Ja imam cd da dize sistem sam ja kliknem enter i cekam al nigdje mi ne ponudi to da biram 64 ili 32.......kako mi onda nestane tona ako je bolji x32???
Ajdin_nt

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Home | Internet | Webhosting | Kolokacija | Servisi | Webmail | Stanje mreže | Kontakt | Forum Copyright © Global Internet d.o.o., 2008., Forum by phpBB